1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
valtra valtra traktorji valtra traktorji 2

Poznani po zanesljivosti, raznolikosti, dolgi življenjski dobi in skandinavski tradiciji, so traktorji Valtra edinstveni, ker so izdelani glede na potrebe posameznega kupca. Izdelani so na način, da kljubujejo najostrejšim vremenskim pogojem in zagotavljajo največjo učinkovitost v najtežjih delovnih pogojih. Valtra je zanesljiv partner z visokokakovostnimi izdelki, sodobno tehnologijo in celostno podporo za največje zadovoljstvo kupcev.

Traktorji Valtra so izdelani v sodobni tovarni na Finskem, v mestu Suolahti. Danes se traktorji Valtra prodajajo v 75 državah po svetu. Valtra je del korporacije AGCO, ki je tretji največji proizvajalec opreme za kmetijstvo na svetu.

48732 48731

Individualno za kupca

Traktorji Valtra so izdelani individualno glede na naročilo posameznega kupca, da zadostijo specifičnim potrebam posameznika. Naročilo se direktno prenese v tovarno, kjer se začne izdelava glede na dane specifikacije. Tako stranka dobi izdelan traktor z želeno opremo direktno iz proizvodnje.

Sistem naročanja traktorja Valtra a la carte omogoča kar do pol milijona različnih kombinacij.

valtra International
logo-agco International

 

33264 33273 47668

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.