1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Kmetijstvo
KMETIJSTVO

Na področju kmetijstva se kot generalni zastopnik nekaterih najboljših svetovnih proizvajalcev kmetijske mehanizacije kot so Fendt, Valtra, Fella, Amazone in Strautmann, pojavljamo v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji kot ponudnik tako za male kmete kot tudi za velike kmetijske kombinate, s celovito in vrhunsko ponudbo. Našim kupcem ne nudimo le svetovanja s področja prodaje, pač pa v našem sodobnem kmetijskem centru v Komendi strankam svetujemo, jih izobražujemo, nudimo poprodajno podporo s servisom (tudi na terenu) in originalne rezervne dele.
Laboratorijska tehnika
LABORATORIJSKA TEHNIKA

Skrbimo za opremljanje diagnostičnih laboratorijev s potrebnimi medicinskimi aparati in potrošnim materialom. V Komendi imamo lastno sodobno opremljeno skladišče ter strokovno usposobljeno ekipo, ki zagotavlja visokokakovostno realizacijo naročil.
Radiologija
RADIOLOGIJA

Delovne procese na radioloških oddelkih  podpremo z vrhunskim informacijskim sistemom, ki ga prilagodimo potrebam vaše ustanove, tako majhni zasebni diagnostični ustanovi kot tudi največjim kliničnim centrom. Oskrbujemo vas s kakovostnimi filmi za radiologijo ter z vsemi potrebnimi kemikalijami in opremo.
O podjetju
POSLANSTVO IN VIZIJA

V podjetju Interexport smo ponosni na dolgoletno tradicijo delovanja na področju uvoza, distribucije in zastopstva najbolj kakovostnih blagovnih znamk naših treh glavnih področij delovanja z jasno vizijo poslovanja.
Naša motivacija izvira iz slogana »Vaš parner kakovosti in zaupanja!«
Naša vizija je zato ostati zaupanja vreden poslovni partner ter postati sinonim najvišje kakovosti za kupce tako v Sloveniji kot v tujini.

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.