1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Kmetijstvo
KMETIJSTVO

Na področju kmetijstva se kot generalni zastopnik nekaterih najboljših svetovnih proizvajalcev kmetijske mehanizacije kot so Fendt, Valtra, Fella, Amazone in Strautmann, pojavljamo v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji kot ponudnik tako za male kmete kot tudi za velike kmetijske kombinate, s celovito in vrhunsko ponudbo. Našim kupcem ne nudimo le svetovanja s področja prodaje, pač pa v našem sodobnem kmetijskem centru v Komendi strankam svetujemo, jih izobražujemo, nudimo poprodajno podporo s servisom (tudi na terenu) in originalne rezervne dele.
Medicina
MEDICINA

Na področju medicine smo uvoznik in zastopnik dveh svetovnih koncernov in sicer Agfa Health Care in Siemens Medical Solutions Diagnostics, ter še nekaterih manjših proizvajalcev medicinske opreme in potrošnih materialov za potrebe laboratorijev in radiologije kot so Werner, Human, Webers in Kabe. Poleg zagotavljanja opreme nudimo tudi strokovno podporo in servis.
Široka potrošnja
ŠIROKA POTROŠNJA

Na področju izdelkov široke potrošnje smo s širokim naborom izdelkov prisotni v večjih prodajnih centrih kot so Big Bang, Mercator, M tehnika, Harvey Norman ter tudi v manjših trgovinah, pojavljamo pa se tudi na bencinskih servisih Petrol in OMV. Nabor izdelkov in blagovnih znamk prilagajamo zahtevam potrošnikov, stalno spremljamo trende in prisluhnemo potrebam. Trenutno smo na trgu prisotni z blagovnimi znamkami Puro, Speedlink in Roccat.
O podjetju
POSLANSTVO IN VIZIJA

V podjetju Interexport smo ponosni na dolgoletno tradicijo delovanja na področju uvoza, distribucije in zastopstva najbolj kakovostnih blagovnih znamk naših treh glavnih področij delovanja z jasno vizijo poslovanja.
Naša motivacija izvira iz slogana »Vaš parner kakovosti in zaupanja!«
Naša vizija je zato ostati zaupanja vreden poslovni partner ter postati sinonim najvišje kakovosti za kupce tako v Sloveniji kot v tujini.

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.