1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ZGODBA FENDT


 

logo fendt International
logo-agco International
 1317218m tovarnam

FENDT svojim kupcem zagotavlja vodilne produkte s področja kmetijske mehanizacije in preko svojega delovanja uresničuje cilj: »Pomagati kmetovalcem do čim večjega možnega uspeha!«

V nemškem mestu Marktoberdorf je vsa proizvodnja podrejena strogim kriterijem visoke kakovosti produktov, procesov in razvoja. Zaposleni so visoko kvalificirani delavci (od razvojnikov do delavcev v proizvodnji), več kot 60 % jih izhaja iz kmetijstva, in v Fendtu delajo s srcem.

Ker Fendt verjame le v visoko kakovost in brezhibnost strojev, ki jih proizvajajo, so v letu 2012 tovarno razširili in jo prilagodili proizvodnji visoke kakovosti. Preden traktor ali stroj zapusti proizvodno linijo, mora prestati več »testirnih postojank« neposredno v montaži, kjer so hidravlika, zavore in podvozje izpostavljeni ekstremnim pogojem.

test zavore test finalni proizvodnjam

Dolgoletni razvoj z bogato zgodovino je Fendt pripeljal na mesto vodilnih svetovnih podjetij na področju razvoja mehanizacije. Fendtove traktorje in kombajne tako odlikujejo številne tehnološke inovacije, ki so razvite z namenom olajšanja vsakodnevnega dela ter čim večje varčnosti stroja.


FENDT EFFICIENT TECHNOLOGY – filozofija VEČ z MANJ

efficient-techm

Inovacije imajo pomen le, če zagotavljajo učinkovitost v praksi. Za tem stoji koncept Fendt Efficient Technology. Filozofija: VEČ z MANJ – dosezite VEČ z MANJ vloženimi viri, kot so čas, gorivo in vložki. Učinkovitost je gonilna sila Fendta in vašega dolgoročnega uspeha.

•    Več za vas
S Fendtom dobite večjo učinkovitost, raznolikost, več udobja in več varnosti.

•    Več z inovacijami
Inovacije so osnova za doseganje največje učinkovitosti strojev Fendt.

•    Več za okolje
          -    Manj porabe goriva,
          -    95 % manj NOx,
          -    95 % manj odpadnih delcev,
          -    manj CO2.

Več o konceptu Fendt Efficient Technology

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.