1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

SpeechMagic

radiologie 1354 PREPOZNAVA GOVORA

SpeechMagic sistem za prepoznavo govora v zdravstvu omogoča, da zdravnikom zagotovimo integrirano storitev digitalnega zapisa njihovega govora v realnem času.

Ker razumemo, da sta vaše delo in pacientova varnost izredno odvisna od točnih informacij, smo razvili različne načine pisanja izvidov.

SpeechMagic sistem za prepoznavo govora vsebuje različne module, ki odsevajo naš edini cilj in motivacijo: zagotoviti profesionalno tehnologijo prepoznave govora, ki pospešuje pisanje izvidov, skupaj s fleksibilnostjo za prilagoditev individualnim potrebam.

Našo rešitev uporabljajo vse večje medicinske ustanove v Sloveniji, z rešitvijo prepoznave v oblaku pa želimo v prihodnosti sistem za prepoznavo govora približati tudi manjšim zasebnim praksam.

Za več informacij pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Pregled

SpeechMagic sistem

SpeechMagic sistem za prepoznavo govora je brezšivno integriran v informacijske sisteme (IS) ali rešitve za diktiranje izvidov in omogoča, da končni uporabnik učinkovito zajema informacije v njemu domačem delovnem okolju. Integratorjem SpeechMagic ponuja infrastrukturo, pripravljeno za uporabo za visokoprilagodljive »backend« procese.

SpeechMagic industrijski standard za prepoznavo govora

SpeechMagic zajema narekovane informacije in samodejno ustvarja formatirane in strukturirane medicinske izvide – tako za zasebne prakse, kot za največje bolnišnice.

SpeechMagic za prilagodljive delovne procese

Izberite svoj želeni in učinkoviti delovni proces za zajemanje vaših medicinskih izvidov. Prepoznava lahko poteka v živo ali pa tekst izpišemo administratorki, ki ga tako samo še popravi.

SpeechMagic globalno

SpeechMagic podpira največji portfelj v dejavnosti s 25 jeziki in zagotavlja 150 specializiranih slovarjev za prepoznavo (ConTexts).

SpeechMagic za povečanje produktivnosti

Uporaba SpeechMagica končnim uporabnikom omogoča ustvarjanje izvidov z možnostjo nareka neposredno v predloge, uporabo »avtoteksta«, polj in ukazov. SpeechMagic dodatno povečuje produktivnost z zmanjšanjem potreb po popravljanju in tako skrajšuje obratni čas. Točne informacije so na voljo takoj, kar zdravnikom omogoča kakovostnejšo oskrbo pacientov.

SpeechMagic za gostujoče uporabnike

SpeechMagic, integriran v bolnišnični sistem IT, omogoča narekovanje in prepoznavo govora neodvisno od lokacije dela, in sicer v lokalnem omrežju (LAN), razširjenem omrežju (WAN), s povezavo po internetu ali celo brez mrežne povezave. Sistem je optimiziran tako, da omogoča hiter dostop ob majhnem mrežnem prometu.

Lastnosti

•    Preverjenost
Zaupa mu globalna mreža več kot 200 integracijskih partnerjev; uporabljajo ga na več kot 8000 lokacijah v 63 državah.

•    Razširljivost
Zaradi mrežno distribuirane strežniške zasnove, osrednjega administriranja in vzdrževanja SpeechMagic omogoča več kot 100.000 uporabnikov na eni lokaciji.

•    Varnost
SpeechMagic zagotavlja »fail safe« in podatkovno celovitost za zanesljivo, odporno in varno delovanje sistema.

•    Prilagodljivost
Kadar koli spremenite način dela: izberete lahko, ali se prepoznava izvaja »offline« ali želite videti prepoznan tekst takoj in ga neposredno popravljati ali pa ga po diktiranju poslati v pregled in urejanje strojepiscu.

•    Centraliziranost
SpeechMagic omogoča učinkovito, osrednjesistemsko upravljanje in podpira klient/strežnik arhitekturo, ki omogoča, da uporabniki niso vezani samo na eno delovno postajo. Slovarji so lahko deljeni med avtorji in stroškovno učinkovito administrirani.

•    Takojšnja in kontinuirana adaptacija
SpeechMagic se avtomatsko in kontinuirano prilagaja načinu vašega narekovanja na osnovi vaših že narekovanih izvidov.

•    Medicinski format
SpeechMagic zapiše narekovane količine, meritve in podobno v standardiziranem formatu: SpeechMagic zagotavlja, da popolnoma ustreza medicinskim standardom (AAMT, JCAHO).

•    Polna podpora večprocesorskim napravam
SpeechMagic povsem izrablja prednosti večprocesorskih platform in omogoča velike postavitve. Komponente SpeechMagica lahko vzporedno tečejo z drugimi, procesorsko zahtevnimi aplikacijami.

•    Podprte naprave
SpeechMagic podpira različne vnosne naprave in lahko obdeluje zvočne datoteke, zajete s telefonom, z mikrofonom, mobilnimi digitalnimi napravami, dlančniki, tabličnimi računalniki in podobno.

•    Inteligentno razporejanje opravil
SpeechMagic vsebuje orodja za vsakokratno odločitev, ali je ustreznejši prepis ali popravljanje.

•    Poslovna poročila
SpeechMagic izračunava produktivnost na osnovi performančnih parametrov za vsak narek, s čimer izmeri vaše koristi in podpira izračune »ROI«.

Center za pomoč uporabnikom

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži