1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Agfine kasete so zanesljive, vzdržljive, udobne in lahke. Kasete Curix™ iz zelo trpežne umetne mase novodur so priročne in udobne za bolnika. So robustne in zanesljive, a hkrati lahke in priročne.

Agfa ponuja posebno zasnovane folije za naše sisteme Ortho, Ultra in Blue, kar omogoča prilagoditev celotnega sistema filma/folije. Vrhnja plast vseh ojačevalnih folij je Electron Beam Cured (EBC), postopek, ki zaradi mehanske in kemične odpornosti ter optimalne površinske strukture ponuja mnogo prednosti.

Agfine kasete in folije temeljijo na tehničnem znanju in izkušnjah naših strokovnjakov, ki ponujajo storitve in podporo za sistem film/folija.

Curix Cassettes Curix Opthos H
Curix
Curix Opthos

Sistemi Daylight

daylight
Agfini sistemi Daylight obdelajo film in naložijo novega, neobdelanega znotraj naprave, zato ne potrebujete temnice.

Agfina enkratna tehnologija Environmentally Optimized System Technology (EOS) je skladna z najzahtevnejšimi okoljevarstvenimi standardi, zmanjšuje stroške za kemikalije in povečuje produktivnost.


Kemikalije

Razvijalci in fiksirji so dostavljeni v kartonih iz 60-odstotne reciklirane lepenke ter opremljeni z ročajema za lažje nagibanje in premikanje. Sestavine so v prosojnih, recikliranih polietilenskih plastenkah, ki ustrezajo samodejnim mešalnim enotam in so opremljene z oznako PE ECO. Vijačni pokrovčki imajo ostre robove za lažje odpiranje; pokrovček in črta na vrhu nalepke sta označena z isto barvo (modra za fikser in rdeča za razvijalec).

Seznam izdelkov:
E.O.S. DEV., FIX & FIXER
G138i Developer
G139 Developer
G150 Developer
G334i Fixer
G338 Fixer
G354 Fixer

Sistem film/folija

Izdelki Agfa Classics so klasika na področju radiologije s celovitim izborom stroškovno učinkovitih in visokokakovostnih filmov na podlagi najnovejše emulzijske tehnologije. Zelena občutljiva linija filmov Curix™ Ortho HT ali High Throughput je namenjena največjemu mogočemu povečanju obsega dela ter vključuje Variable Range Hopping (VRH) za preprosto slikanje in slike brez artefaktov ter Dynamic Range Matching (DRM) za povečanje diagnostične vsebine.
Agfin sistem film/folija temelji na tehničnem znanju in izkušnjah naših strokovnjakov, ki ponujajo storitve in podporo za ta sistem.

Seznam izdelkov:
CP-BU new Film
Ortho CP-GL Film
Ortho CP-GU Film
Cronex 10T
Curix Opthos H
Curix Ortho HT 1.000 G Plus
Curix Ortho HT 1.000 L Plus
Curix Ortho HT-G
Curix Ortho HT-L Plus
Curix RP1
Curix RP2 Plus
Ortho CP-G Plus
Curix Ultra UV-G

Procesorji

Agfa ponuja okolju prijazne procesorje, ki uporabljajo enkratno tehnologijo EOS za zmanjšanje stroškov za kemikalije, zmanjšanje koncentracije in prevoznine srebra v vodi za izpiranje ter ohranjanje možnosti obdelave High Throughput (HT) brez povečanja površine, ki jo zaseda računalniška oprema.

Seznam izdelkov:
•    Curix 60
•    Mamoray Classic E.O.S.

Center za pomoč uporabnikom

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži