1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

RIS1m

Agfa je po vsem svetu namestila več kot 2700 sistemov IMPAX™ in ima največjo knjižnico o povezljivosti sistema PACS, zato ima upravičeno vodilno vlogo pri sistemu PACS. Ponujajo stroškovno učinkovito pot do najuspešnejšega in povsem digitalnega sistema PACS na svetu. Agfa je »nepristranska«, zato lahko radiološki oddelki z moduli in tehnologijami drugih proizvajalcev za slikanje združijo standardne slike z digitalnim vhodom in preprosto preidejo z zajemanja slik na pregled z delovno postajo, v omrežje ali digitalno arhiviranje.

IMPAX

radiologie 1354 m
 

Na podlagi izkušenj z največjo zbirko nameščenih sistemov RIS/PACS (1200 nameščenih sistemov PACS in 350 nameščenih sistemov RIS po svetu) IMPAX Enterprise omogoča uporabo povsem integriranih sistemov RIS/PACS/Reporting na namizju, ki ustrezajo zahtevam vsakega uporabnika.

Radiologi imajo na mestu samem ali tudi drugje dostop do funkcije poročanja, ki je samodejno vključena v njihov potek dela, ko pregledujejo slike bolnikov, skupaj s klinično pomembnimi podatki o bolnikih. Poleg tega tehnologi ali skrbniki sistema PACS poskrbijo za ustrezne zaslonske prikaze, ki jim omogočajo dostop do želenih podatkov in funkcij. Podatki, ki jih pripravijo oddelki za diagnostično slikanje – slike bolnikov, pretekle preiskave, ključni podatki sistema RIS in postopkovna poročila –, so pooblaščenim uporabnikom v ustanovi takoj na voljo.

IMPAX™ Radiology Suite

IMPAX20620700x tcm541-111940m
administrators 4164 m

IMPAX Radiology Suite je modularni paket, ki ustreza potrebam radiološkega oddelka. Vsak dan opravi veliko število preiskav in se osredotoča predvsem na klinični potek dela znotraj oddelka.
Zaradi nevtralnosti in naprednega poteka dela IMPAX izstopa na kliničnem področju.

Prednosti:
- Integracija z obsežnim naborom kliničnih aplikacij in orodij za slikanje radiologom omogoča poglobljeno klinično delo.
- Ena izmed glavnih funkcij zbirke Enterprise Suite je zgradba zbirke IMPAX, ki omogoča uporabo na več mestih. To zdravstvenim ustanovam omogoča, da ponujajo spletno obdelovanje slik in podatkov ter dostop do podatkov, kjer koli se uporabnik nahaja.

IMPAX Radiology Suite je razširljiva rešitev radiološko usmerjene naložbe, vsekakor pa jo je kadar koli mogoče razširiti do drugih bolnišničnih oddelkov: kot nadgradnjo do zbirke IMPAX Hospital Suite ali po želji uporabnika.

Seznam izdelkov:
• IMPAX 6
• IMPAX EL Basix
• IMPAX EL Off-line Archive
• IMPAX Enterprise

agfa1
impax1

Aplikacije

V preteklosti so sistem PACS uporabljali zgolj radiološki oddelki, in sicer predvsem za rentgenske posnetke.
V ponudbi Agfa Healthcare je zbirka IMPAX razširjena z novimi kliničnimi aplikacijami in s tridimenzionalnimi orodji, ki povečujejo produktivnost kliničnih zdravnikov glede na potek dela. Omogočajo tudi ustrezne in poglobljene klinične funkcije za celotno ustanovo ter s tem uravnavajo posamezne klinične in upravne poteke dela s prednostmi povsem integrirane zdravstvene ustanove. Dostop do slik in podatkov, ki je mogoč z ene delovne postaje, spletni klinični referenčni material, dodatna orodja za prikaz, integracija s sistemi RIS, PACS in Reporting odlikujejo resnično zmogljivo rešitev.

Aplikacije, ki so združene v enem sistemu PACS, izboljšujejo učinkovitost celotne ustanove in povečujejo vrednost  naložbe  v informacijsko tehnologijo, zdravnikom pa ponujajo enega izmed najnaprednejših diagnostičnih orodij na namizju.
Agfa HealthCare omogoča preprostejše obdelovanje slik v celotni ustanovi s popolnim sistemom za slike in podatke.

IMPAX Volume Viewing

Diagnostike MR in CT slik si dandanes skorajda ne moremo več predstavljati brez 3D rekonstrukcij, ki radiologu močno olajšajo postavitev pravilne diagnoze. S programom Volume Viewing lahko radiologi sedaj enostavno kreirajo 3D rekonstrukcije tudi po tem, ko je bila preiskava že opravljena in so slike shranjene v sistemu PACS.
Prav tako lahko z Volume Viewing  ustvarite Multi-Planar Reformats (MPR) in Curved Planar Reformats (CPR), rezultate pa potem shranite nazaj v Impax za trajno hranjenje.

IMPAX Volume Viewing

IMPAX PET-CT Viewing


V zadnjih letih se je uveljavila diagnostika s pomočjo fuzije slik iz različnih modalitet. IMPAX PET-CT Viewing nudi enostavno prekrivanje slik iz različnih modalitet, naj si bo iz kombiniranih PET-CT ali ločenih virov, kot so CT, magnet, PET. Tako lahko maksimalno izkoristite obstoječo opremo brez dodatnih stroškov, kadrov in izobraževanj.

PETCTView1m
PETCTView2m

IMPAX Virtual Colonoscopy

IMPAX Virtual Colonoscopy je neinvaziven postopek brez uporabe kolonoskopa, zato je za bolnike prijetnejši in ne nazadnje zahteva manj časa: standardna kolonoskopija traja od 30 do 60 minut, virtualna kolonoskopija pa navadno samo od 5 do 30 minut in pomeni stoodstotno povečanje števila pregledov, kar ustanovi privarčuje čas in denar.

impax3
Colonoscopy

IMPAX Orthopaedic Tools

Ortopedom omogoča digitalno načrtovanje operacije. Orthopaedic Tools je popolnoma integriran s programom Impax, iz katerega preprosto odprete slike. Omogoča pogled v naravni velikosti, na voljo pa je tudi velika knjižnica predlog.
Slika Orthopedic

IMPAX X-Ray Angio Analysis

Agfa HealthCare ponuja programski paket IMPAX X-Ray Angio Analysis, ki izboljšuje radiografsko produktivnost in zdravstveno nego, tako da upošteva obseg analize angiograma. Radiologu omogoča pridobitev, branje in obdelavo angiograma z zgolj eno delovno postajo IMPAX. Na voljo so diagnostična orodja, ki poskrbijo za večjo učinkovitost radiologa in hkrati izboljšujejo zdravstveno nego. S tem je premagana še ena ovira na poti do učinkovitega poteka dela.

Seznam izdelkov:
• IMPAX Registration & Fusion
• IMPAX Virtual Colonoscopy
• IMPAX X-Ray Angio Analysis

Center za pomoč uporabnikom

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži