1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Agfa ponuja vse, od pridobivanja slik, identificiranja podatkov in digitaliziranja, do nadziranja kakovosti slik in obdelovanja slik – vse, kar potrebujete za pridobivanje visokokakovostnih slik ter za uspešno in stroškovno učinkovito upravljanje poteka dela.

digitalizatorji1 digitalizatorji2 digitalizatorji3

Digitalizatorji

Naši digitalizatorji ustrezajo vaši zmogljivosti, so razširljivi za centralizirani in necentralizirani potek dela, mogoče jih je nadgraditi in prilagoditi okolju ter ponujajo izjemno razmerje med ceno in zmogljivostjo. Na podlagi najnovejše Agfine tehnološke platforme ponujamo izboljšano zmogljivost kaset, visoko in enotno kakovost slik ter podpiramo številne aplikacije.

Seznam izdelkov:

DX-G DX-M CR 10-X
DX-Gm DX-Mm CR-10-Xm
     
CR 12-X CR30-X CR30-Xm
CR-12-Xm CR-30-Xm CR-30-Xmm

Plošče in kasete

Zanesljive, vzdržljive, udobne in lahke kasete ter slikovne plošče so preproste za uporabo in prijazne bolnikom. Kasete in slikovne plošče omogočajo odlične diagnostične rezultate in so trajne.

kasete

Seznam izdelkov:
CR MD4.0 General Cassette
• CR MD4.0 General Plate
CR MD4.1 FLFS Set
CR MM3.0 Extremities Cassette
CR MM3.0 Extremities Plate
CR MM3.0 MAMMO Cassette

Programska oprema za slikanje

Dandanes mora delo radiologov potekati hitro in biti optimalno ter hkrati omogočati obdelavo velike količine podatkov in prilagodljiv dostop do podatkov o bolnikih.
Agfa HealthCare predstavlja delovno postajo NX za operaterje in MUSICA™ z naprednim orodjem za obdelavo podatkov. Orodje je mogoče preprosto namestiti; je zelo intuitivno ter razvito posebej za delo rentgenskega tehnika.

nx-
NX

Seznam izdelkov:
NX
MUSICA 2 Image Processing

Dodatna oprema

Agfa ponuja raznoliko dodatno opremo, ki dopolnjuje njeno linijo naprav za računalniško radiografijo.
CR Easylift je enkratna dvižna naprava, ki je pritrjena na steno in nameščena na tleh, namenjena za mirno in varno namestitev držala kasete CR Full Body za zajemanje slike CR celotnega telesa. To držalo sprejme največ tri kasete CR FLFS, ki jih je mogoče preprosto vstaviti in tako izboljšati potek dela.
Dodeljeno je čistilo plošč za slike CR, razen za plošči CR MM3.0 Mammo Plate in CR MM3.0 Extremities Plate.
CR User Station je Agfina integrirana rešitev za opremo postaje Modality Workstation.
Agfin sistem CR X-Ray Shielding zagotavlja odlično zaščito pred razpršenimi žarki za kasete CR znotraj in zunaj digitalizatorja.

Seznam izdelkov:
CR EasyLift 
CR Full Body Cassette Holder
CR Phosphor Plate Cleaner
CR User Station

Center za pomoč uporabnikom

Pomoč na daljavo

Vnesite številko seje in kliknite Poveži