1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

FENDT – S POSODOBITVAMI V TOVARNI LETOS PROIZVEDENIH ŽE 18.000 TRAKTORJEV

Na začetku oktobra smo bili priča slavnostnemu odprtju posodobljenega FENDT Foruma, informacijskega centra za obiskovalce tovarne Fendt, kjer bodo obiskovalci lahko zgodbo Fendta zdaj doživeli preko multimedijskih tehnologij in vsebin v več kot 20 jezikih. Tako je interaktivno predstavljena zgodovina Fendta, posamično pa so predstavljene tudi vse serije traktorjev s podrobnimi opisi tehnologij. V prihodnjih mesecih bodo v Fendtu informacijsko bazo še dopolnili, saj želijo obiskovalcem ob uporabniški izkušnji zagotoviti popolne informacije.

Tudi zato so ob prenovi proizvodnih hal v Marktoberdorfu mislili tudi na izboljšanje izkušnje ogledov samega proizvodnega procesa. Obiskovalci ob spremstvu strokovnega vodnika spremljajo proizvodnjo traktorja, od sestavljanja najmanjši delov do barvanja in preizkušanja v testnih komorah, seveda pa je še vedno možno traktorje preizkusiti tudi na testnem poligonu v tovarni.

Fendt1 Fendt2 Fendt3 Fendt4

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?
Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.